Ik sta op mijn plek!  En jij?

En dan heb ik het over de plek in mijn familiesysteem. Door bewust te worden van mijn plek en deze bewust te blijven innemen, ervaar ik (nog) meer persoonlijk leiderschap, tevredenheid, stevigheid, rust, vertrouwen, kracht en vrijheid.

Deze nieuwe ont-wikkeling en groei heb ik mogen doormaken tijdens de basisopleiding familieopstellingen bij het Bert Hellinger Instituut. 

Maanden van gissen & missen, het niet weten, principes en patronen, theorie en systeemenergie, het lege midden en bovenal het opstellerschap mij eigen maken. Het is een magische en tegelijkertijd zo down to earth reis, wat smaakt naar veel meer.

Daarom zijn Jessica Kwekkeboom en ik gestart met het initiatief "Een opstelling wijzer". Wij organiseren o.a familieopstelling dagen in Den Haag. Om samen als coaches het systemisch werken met opstellingen te versterken.

Wat ik zo mooi vind aan deze methode is dat het een eenmalige aanpak is die direct de kern raakt. Een opstelling legt de onbewuste dynamieken en verstrikkingen in je familiesysteem bloot en maakt de weg vrij, waardoor er ruimte en vrijheid ontstaat om bewust eigen keuzes te maken.

Wil je aan de slag met een eigen vraagstuk of kennis maken met deze werkvorm? Of ken je iemand die interesse heeft en wil je dit delen. De eerstvolgende dagen zijn 26 november, 17 december en 14 januari.

Op onze website is meer informatie te vinden over familieopstellingen, ons aanbod en kun je je aanmelden.

https://www.eenopstellingwijzer.nl

Wij kijken er naar uit jou te ont-moeten ;-)!

 


Delen via: