Ik vond overal iets van. Van gedrag van anderen, van mezelf, van situaties, wat er fout aan was en hoe het beter zou kunnen. Niet wetende dat deze oordelen mij juist weghielden van mij, van wie ik ben en wat ik echt wilde en nodig had. Toen ik naar mezelf ging kijken: “naar mijn overtuigingen, kwaliteiten, schaduwzijden, coping mechanismen, kernemotie en mijn daadwerkelijke behoeften” ging er een wereld voor mij open. Een wereld waarin ik “bewust” andere keuzes kon maken. Dit maakt mij tot een gelukkiger mens met (inmiddels) een stuk minder moeten en oordelen. Dat voelt lichter, zachter en meer in balans, dat voelt als “leven”.

Een van mijn behoeften is om ook andere mensen bij te staan in hun weg naar persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei. En dat is wat ik doe. Met behulp van één op één gesprekken gaan we in kaart brengen wie jij bent, word jij je bewust van hoe jouw systeem werkt, zodat ook jij proactief je leven leeft, vanuit jouw wensen en behoeften.

Heb jij de behoeften om de keuze te maken om met jezelf aan de slag te gaan om wat voor reden dan ook? Kijk dan voor meer informatie bij coaching of neem contact op.

 

 


Delen via: